Snoeiwerken


Alsmaar vaker krijgen we de vraag naar het snoeien van bomen of andere tuingewassen. We hebben hierin reeds heel wat jaartjes ervaring opgebouwd en kunnen dus perfect instaan voor de meest uiteenlopende snoeiwerken. Het snoeien van hagen en struiken, snoeiwerken aan bomen met een hoogtewerker, vormsnoeien en het uitfrezen van stronken maken allemaal deel uit van ons dienstenpakket. Na de snoeiwerken wordt het afval steeds verhakseld of afgevoerd, zodat we je tuin netjes achterlaten.

Snoeiwerken, een taak voor specialisten!

Snoeiwerken, en dan vooral vormsnoei, is een echte klus voor specialisten. Deze taak nemen we dan ook graag van je over! Je kan ons contacteren voor het vormen van dakgestellen van bomen of solitairen, voor het knotten of kandelaberen van bomen, voor het kappen van hoge of gevaarlijke bomen en voor het snoeien van hagen. Dit gebeurt altijd op een rechte manier zonder kappen of deuken in de haag. We laten de hagen onderaan ook altijd een beetje breder staan, waardoor de lichtinval over de volledige haag hetzelfde is en ze overal gelijkmatig groeit.

Contacteer ons voor deskundige snoeiwerken

Om het kneuzen van de bladeren te vermijden waken we erover dat de messen van onze machines steeds vlijmscherp zijn. Ook worden de messen na elke snoeibeurt ontsmet waardoor het risico op de overdracht van ziekten minimaal is. Jouw tuin goed onderhouden, da's nu eenmaal onze passie! Ben je dus op zoek naar een specialist in snoeiwerken, neem dan contact op met ons via info@kimschuurmans.be of op 0494/43.21.67.