Tuinonderhoud


Wanneer je eenmaal een mooie tuin hebt om van te genieten, wil je dat uiteraard ook zo houden. En dat dit niet evident is hebben we doorheen de jaren meermaals bevestigd gezien. Zeker de eerste jaren na de aanleg van een tuin is het erg belangrijk om deze goed te onderhouden. Door de snoeiwerken en het richten van de planten juist uit te voeren, krijgen de planten immers de juiste vorm en verkrijg je het gewenste totaalbeeld. Wacht dus niet te lang met het onderhoud van de tuin of de perken: laat het niet verwilderen en bespaar jezelf een hoop werk!

Geen groene vingers?

Toch is niet iedereen een fervente tuin doe-het-zelver, en precies daarom helpen wij je graag op weg! We voeren immers ook tuinonderhoud uit: van de kleine maandelijkse onderhoudsbeurten tot de meer intensieve werken. Het opknappen van oude, verwilderde tuinen en ze op die manier nieuw leven inblazen is een job waar we steeds veel voldoening uit halen. Daarnaast kan je ook op ons rekenen voor het seizoens- of winterklaar maken van tuinen. Of ben je op zoek naar een vakman om onkruid te bestrijden? Wij beschikken over de verplichte fytolicentie voor het gebruik van onze pesticiden, zodat we het bestrijden van onkruid in gazons of weiden kunnen verzekeren. Ook behoort het verticuteren, beluchten en correct bemesten van gazons tot onze diensten. Eventueel kunnen we hiervoor eerst een staal nemen van de bodem, welke onderzocht wordt in het labo. Tot slot kan je ook een beroep doen op ons voor het maaien van grotere gazons voor bedrijven of terreinen, net zoals het maaien van bermen.

Onkruidbestrijding, het bemesten van tuinen, het ruimen van bladeren of het proper zetten van perken, het maaien van grotere gazons,… Het zijn allemaal zaken waarmee we je van dienst kunnen zijn!