Over ons


"Van jongs af aan had ik al groene vingers, dus hoe kon het ook anders dan dat ik uiteindelijk van mijn hobby mijn beroep zou maken?"

Na heel wat jaren ervaring bij een tuinbedrijf koos ik, Kim Schuurmans, ervoor om in eigen beheer tuinprojecten uit te voeren. Mijn belangrijkste drijfveer is het creƫren van mooie tuinen waar mijn klanten achteraf merkbaar van zullen genieten.

Toch is tuinaanleg niet het enige waarvoor je bij mij terecht kan. Aangezien ik me in diverse tuinfacetten steeds heb bijgeschaafd, voer ik ook volledige projecten uit, van tuinonderhoud tot zelfs tuinrenovaties waar we oude tuinen terug opfrissen en nieuw leven inblazen.

Als tuinaannemer sta ik op eigen benen en maak ik duidelijke afspraken met mijn klanten. Prijs- en planningsafspraken zijn er om nageleefd te worden en daar zet ik me elke dag opnieuw voor in.  

In 2009 startte Kim Schuurmans in bijberoep met tuinonderhoud en tuinaanleg. Ondertussen beschikken wij over de nodige machines en ervaring om onze klanten op de juiste manier te bedienen, en dit voor de meest uiteenlopende projecten.