Opritten en terrassen


De verhardingen vormen zonder meer een van de meest bepalende factoren voor het uitzicht van je woning. Reden te meer dus om op zoek te gaan naar een professional die deze verhardingen voor jou kan aanleggen! Of het nu gaat om de aanleg van opritten, terrassen of tuinpaden: wij werken met de meest uiteenlopende materialen zodat we jouw verhardingen perfect kunnen laten aansluiten op de stijl van je woning. Natuursteen, klinkers en de plaatsing van boordstenen behoren allemaal tot de mogelijkheden!

Geen enkele uitdaging is ons te veel gevraagd

Heb je speciale wensen omtrent de verhardingen in je tuin? Geen probleem: wij gaan elke uitdaging met plezier aan! Zo ontwerpen we ook tuinen waar een heus knutselwerk aan te pas komt door het slijpen en inpassen van de materialen. We gaan met veel precisie en oog voor detail aan de slag om de perfecte gebogen of rechte lijn te bekomen, helemaal zoals jij dat wenst.

Deskundig advies over verhardingen


Er zijn heel wat verschillende materialen beschikbaar voor de aanleg van terrassen en opritten. Zie je door de bomen het bos niet meer, dan kan je altijd op ons rekenen voor deskundig advies. Eens je je keuze gemaakt hebt kunnen wij instaan voor de plaatsing en eventueel ook voor de levering van de gekozen materialen. Natuurlijk zorgen we altijd voor een kwalitatieve afwerking, zodat je nieuwe oprit of terras een echte aanwinst is voor je huis!

Verhardingen op maat van jouw wensen

Voor het aanleggen van verhardingen werken we uitsluitend op maat. Een goed eerste gesprek staat hierbij centraal. Tijdens dit gesprek maken we kennis met jouw verwachtingen en bespreken we hoe we deze kunnen omzetten in de realiteit. Er komen diverse zaken aan bod:

  • Welke fundering is er nodig voor de realisatie van een duurzaam project?
  • Hoe is je tuin georiĆ«nteerd ten opzichte van de zon?
  • Zal het project uitgevoerd worden in verschillende fases?
  • Wat wordt de functie van de tuin? Wil je hier een petanquebaan, een pool house of buitenkeuken integreren voor echt tuinplezier? Of misschien wil je wel speeltuigen plaatsen voor de kinderen, met een aangepaste zandbak errond? Alles kan!

Na een eerste ontwerp komen we opnieuw samen om het geheel nog eens te bekijken en eventuele aanpassingen door te voeren. Wanneer alles in orde is zetten we de nodige afspraken op papier om jouw droomtuin te realiseren.

Wacht dus niet langer en contacteer ons op 0494/43.21.67 of via info@kimschuurmans.be!