Tuinaanleg


Onze specialiteit? Da's ongetwijfeld de aanleg van nieuwe tuinen. Wanneer we aan een project beginnen zetten we altijd jouw verwachtingen centraal. Hoe wil jij dat je nieuwe tuin eruitziet? Welke zaken vind je belangrijk? Welke stijl past het best bij je woning? Het zijn allemaal punten die we laten samenvloeien tot een prachtige tuin waarin je elke dag opnieuw kan genieten van de natuur. Daarenboven zijn goede en duidelijke afspraken enorm belangrijk voor ons. Daarom bespreken we op voorhand altijd uitgebreid wat er juist moet gebeuren. Vanzelfsprekend staan we ook steeds voor je klaar met professioneel advies omtrent tuinaanleg!

Tuinaanleg van A tot Z

Tuinaanleg bestaat in alle soorten en maten, en elk nieuw idee is uniek. Doorheen de jaren hebben we ons dan ook gespecialiseerd in zowel grotere tuinen als in het ideaal benutten van kleinere ruimten of stadstuintjes. Uiteraard kunnen we voorstellen maken voor de beplanting en verzorgen we de aanleg van je gazon tot in de puntjes. Ook als je daarbij gedacht had aan een beregeningsinstallatie is dat perfect mogelijk. Je ziet het: tuinaanleg van A tot Z! Daarbij horen ook de nodige graafwerken, het bouwrijp maken van gronden of het nivelleren van je grond zodat er een tuin op gecreƫerd kan worden.

Jaren van ervaring en tevreden klanten

Ondertussen zijn we al verschillende jaren actief in het aanleggen van tuinen, en ons lijstje van tevreden klanten wordt steeds langer. Zo voerden we al mooie projecten uit voor onder andere FARM-FRITES en RENOTEC. Heb je dus plannen voor een nieuwe tuin en zoek je nog een specialist in tuinaanleg? Wacht dan niet langer en neem zeker contact op met ons. We maken graag even tijd om jouw project volledig door te nemen en zo een goed doordacht voorstel op te maken!