Een tuinontwerper voor je bedrijfstuin

De aankleding van je kantoor of toonzaal staat helemaal op punt. Klaar om (potentiële) klanten te ontvangen. Maar hoe zit het met de buitenkant van het gebouw? Met de parking en de tuin? Ook die moeten tiptop in orde zijn als je klanten wil aantrekken. Het is immers het uithangbord van je bedrijf. Geen idee hoe je dat aanpakt? No worries. Een tuinontwerper neemt het graag van je over.

 

Op zoek naar een tuinontwerper voor je bedrijfstuin?

 

 

Bekijk de realisaties van onze tuinontwerpers

Tuinontwerper voor een bedrijfstuin met wauweffect

Een bedrijfstuin ontwerpen die er goed uitziet en indruk maakt op klanten, een excellente tuinontwerper heeft het in de vingers. Samen met jou gaat hij op zoek naar de bedrijfstuin die 100 % aansluit bij je wensen. Met oog voor het totaalplaatje. Van materialen tot planten, alles moet geruisloos in elkaar overvloeien.

Laat je bedrijfstuin vormgeven door een tuinontwerper en trek meer klanten aan.

ECOLOGISCHE TUINONTWERPER

Je wil groen rond je bedrijf, maar wat met die parking? Je werknemers en bezoekers moeten namelijk ergens hun auto kwijt kunnen. De ecologische tuinontwerper van Hovum heeft de juiste oplossing klaar. Er zijn immers tal van mogelijkheden om je parking uiterst ecologisch te maken. En dat heeft naast het extra groen nog een waaier aan andere voordelen. Denk aan de stimulans voor de biodiversiteit en de ruimte voor het regenwater om in de grond te trekken. Daarnaast zorgt het extra groen ook voor meer zuivere lucht dankzij de CO2-opname.

Je wil het ontwerp van je bedrijfstuin graag uit handen geven, net als de realisatie ervan.

TUINONTWERPER VOOR SUBLIEME BUITENRUIMTE

Een groene patio of aangeklede buitenruimte waar je personeel tijdens de lunch een frisse neus kan halen. Zalig! De tuin ontwerpers van Hovum weten er wel raad mee. De juiste indeling, waardoor de buitenruimte optimaal tot zijn recht komt, gecombineerd met de juiste planten en (waterdoorlatende) verhardingen. Een tuinontwerper denkt outside the box en tilt zo jouw buitenbeleving en die van je medewerkers en klanten naar een hoger niveau.

HOE JE DANKZIJ JE TUINONTWERPER MEER KLANTEN AANTREKT?

Da’s eenvoudig. Een tuinontwerper creëert een bedrijfstuin en -parking die er uiterst aantrekkelijk uitziet. Met een plant in de vorm van je logo bijvoorbeeld. Maar ook door ervoor te zorgen dat elk detail klopt. En eerlijk is eerlijk: mensen springen sneller binnen als je bedrijf en bijbehorende tuin er goed uitziet. Laat daarom onze tuinontwerper de puntjes op de i zetten.

EXCELLENTE TUINONTWERPER AANGEVULD MET GEPASSIONEERDE HOVENIERS

Je wil het ontwerp van je bedrijfstuin graag uit handen geven, net als de realisatie ervan. Bij Hovum stellen we je niet teleur. Onze tuinontwerper weet van aanpakken, luistert naar je verhaal en ontwerpt een bedrijfstuin op maat van je onderneming. Na onze tuinontwerper zijn onze hoveniers aan zet. Stuk voor stuk gepassioneerd door groen en gedreven om van jouw bedrijfstuin een pareltje te maken.

 

Laat je bedrijfstuin vormgeven door een tuinontwerper.

 

 

De tuinontwerper van Hovum does the magic

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
Tips &
inspiratie
 
Partners