Snoeiwerken tot in de puntjes

De tijd vliegt, zoveel is zeker. Je hebt je hagen en bomen pas gesnoeid en voor je het weet staat het snoeiseizoen weer voor de deur. De keerzijde van een mooie tuin boordevol groen. Maar laat dat je niet tegenhouden om voor een groene omgeving te kiezen. De rust die je ervoor terugkrijgt is uiterst waardevol. En de snoeiwerken, laat die maar over aan een professional. Aan Hovum bijvoorbeeld.

 

Hovum, voor al je snoeiwerken.

 

 

Contacteer ons

Strakke snoeiwerken volgens de regels van de kunst

Je tuin is het visitekaartje van je woning. Planten die al te lang niet gesnoeid werden, horen daar dus niet in thuis. Ze geven je tuin een onverzorgde indruk en dat is niet de boodschap die je wil uitdragen. Toch lukt het je niet om je snoeiwerken zelf tot een goed einde te brengen. Want wanneer moet je eigenlijk snoeien? En hoe kort moet je je planten knippen? Moeilijke vraagstukken voor een leek, maar niet voor een expert in snoeiwerken.

 

Bij Hovum snoeien we al je groen volgens de regels van de snoeikunst. Op maat en op het juiste tijdstip. Hagen, heesters, solitaire struiken, siergrassen … noem maar op. We nemen alle snoeiwerken voor onze rekening, net als het onderhoud van je ganse tuin. Het enige wat jij moet doen in je tuin is genieten.

 

 

Snoeiwerken aan bomen

Ook de mastodonten in je tuin nemen we graag onder handen. Snoeiwerken aan bomen doen we vooral voor het onderhoud. Al gebeurt het soms ook uit noodzaak. Voor de veiligheid bijvoorbeeld. Of omdat enkele takken overhangen bij de buren. Ook hier snoeiwerken op maat dus.

Je snoeiwerken tot in de puntjes verzorgd door Hovum.

Decoratieve snoeiwerken

Vormsnoei is een mooi extraatje in je tuin. Een voltreffer, vooral in landelijke tuinen. De hoveniers van Hovum kunnen tal van figuren creëren. Realistische figuren, maar ook geometrische vormen. Wat je ook kiest, dergelijke snoeiwerken geven je tuin de allure die hij verdient.

Snoeiwerken prijs

De kosten van snoeiwerken zijn niet eenvoudig te benoemen. Alles hangt immers af van het aantal en de grootte van de planten en bomen. Contacteer ons gerust, dan bekijken we samen de vereiste snoeiwerken in jouw tuin.

 

 

Vraag vrijblijvend offerte voor je snoeiwerken

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
 
Partners