Waarom hulp inschakelen voor tuindesign?

Je wil een tuin waarin je optimaal kan genieten van het groen rondom jou. Maar hoe ziet zo’n tuin eruit? Dat is voor iedereen anders. Belangrijk om te vertrekken van een tuindesign dat helemaal aansluit bij wie je bent. Welkom tuinarchitect, specialist in een tuin design maken. Een absolute surplus voor je levenskwaliteit.

 

 

Reken op de expertise van Hovum

Tuindesign voor een perfect plaatje

Iemand met het juiste inzicht en de nodige expertise ziet bij de eerste aanblik van een tuin meteen de mogelijkheden voor het hele tuindesign. Een onbeschreven blad dat volledig onder handen genomen mag worden, tot het tuindesign plaatje 100 % klopt. Voor die eerste aanzet schakel je een tuinarchitect in. Of je gaat voor een tuinaannemer waar je zowel voor het tuindesign als voor de aanleg van je tuin terechtkan. Da’s handig. Je krijgt er immers een subliem tuinontwerp en een bijzonder goed afgewerkte tuin voor in de plaats.

Laat je inspireren en geniet dankzij uniek tuindesign.

Laat je positief verrassen dankzij weergaloos tuindesign

Een tuinarchitect beschikt ongetwijfeld over de knowhow om voor jou een professioneel tuin design te maken, rekening houdend met biodiversiteit. Op maat van je wensen en helemaal in lijn van de sfeer waar je zo van houdt. Want daar draait het bij tuindesign om: de juiste sfeer creëren met de ruimte die je voor handen hebt. Of het nu om een kleine of grote tuin gaat, met bloemen, bomen en planten aangevuld met weloverwogen, waterdoorlatende verhardingen creëert een tuinaannemer de ultieme tuinbeleving. Je zult aangenaam verrast zijn. Beloofd.

Ook op zoek naar het perfecte tuindesign voor jouw tuin?

Excellent tuindesign: de juiste planten op de juiste plaats

Lavendel die de hele dag in de schaduw staat of hosta op een plek ideaal om te zonnebaden … Niet zo’n goed idee. Elke plant is immers anders. Essentieel om bij het tuindesign rekening mee te houden. En laat dat net de specialiteit zijn van een tuinaannemer.

Van feilloos tuindesign tot perfect aangelegde tuin

De ultieme tuin creëer je niet in 1, 2, 3. Je wil immers je beeld scherp stellen, een eerste ontwerp laten bezinken en het tuindesign laten rijpen. Snappen we bij Hovum. Daarom nemen we onze tijd om voor jou de mooiste tuin te creëren.

 

  • We luisteren naar je verhaal en zetten daarbij jouw verwachtingen centraal.
  • Onze tuinarchitect maakt een eerste voorontwerp en schaaft bij tot jij helemaal tevreden bent met het tuindesign. Een voorproefje van hoe je tuin er zal uitzien, krijg je dankzij het 3D plan waarop zelfs de hoogtes van planten zichtbaar zijn.
  • Het technische plan, beplantingsplan en de plantenlijst worden met veel zorg opgesteld.
  • We maken de offerte op en bespreken die uitgebreid met jou.
  • Na goedkeuring plannen we het project in en wordt je tuin design met uiterste zorg in realiteit omgezet door onze ervaren hoveniers.

 

Ook op zoek naar het perfecte tuindesign voor jouw tuin?

 

Contacteer ons

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
 
Partners